Pentru a cere o cotatie sau pentru a face o comanda ne puteti contacta la +40751066437 sau prin formularul de contact.

Transport Marfa International

Image 05

Transportam marfa generala, paletata, mobila, bagaje, pachete etc. international in urmatoarele tari: Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Italia, tur-retur.

Daca doriti sa transportati o incarcatura/marfa sau doriti sa va mutati, noi va oferim solutii cu mijloace de transport variate - camioane si dube. Efectuam transport in regim door-to-door cu incarcari complete sau partiale si asiguram executarea in timp util a comenzilor clientilor nostri.

Va oferim transport de marfa la preturi competitive. Pretul transportului se stabileste in functie de greutatea si volumul incarcaturii si in functie de distanta.

Pentru a cere o cotatie sau a face o comanda va punem la dispozitie numerele noastre de telefon si formularul de contact pe care il puteti completa si trimite.

Contact


Politica de confidentialitate

Misiunea noastra

Misiunea noastra este aceea de a satisface nevoile clientilor nostri, de a oferi servicii de calitate si solutii in domeniul transportului rutier de marfa si colete intern si international. Ne recomanda experienta, profesionalismul si seriozitatea in domeniul transportului rutier de marfuri.

Facebook