Transport

 

Contact

0733653344Transport Marfa si Colete Intern si International. Transport rapid si ieftin. _______________________________________________________

  Transportam marfa generala, paletata, mobila, bagaje, pachete etc. intern si international in urmatoarele tari: Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Slovenia, Italia, tur-retur.

  Daca doriti sa transportati o incarcatura/marfa sau doriti sa va mutati, noi va oferim solutii cu mijloace de transport variate - camioane si dube.
  Efectuam transport in regim door-to-door cu incarcari complete sau partiale si asiguram executarea in timp util a comenzilor clientilor nostri.
  Va oferim transport de marfa la preturi competitive. Pretul transportului se stabileste in functie de greutatea si volumul incarcaturii si in functie de distanta.
  Pentru a cere o cotatie sau a face o comanda va punem la dispozitie numerele noastre de telefon si formularul de contact pe care il puteti completa si trimite.

_________________________________________
 

Transport

Transport

Continutul acestui site web este furnizat doar in scop informativ, poate fi modificat fara notificare prealabila si nu angajeaza societatea noastra.
Reproducerea, copierea sau folosirea, în intregime sau partiala a continutului acestui site, este strict interzisa.
Toate drepturile rezervate www.transportmarfa-colete.ro .