Pentru a cere o cotatie sau pentru a face o comanda ne puteti contacta la +40733653344 sau prin formularul de contact.

Transport Marfa International

Image 05

Transportam marfa generala, paletata, mobila, bagaje, pachete etc. international in urmatoarele tari: Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Italia, tur-retur.

Daca doriti sa transportati o incarcatura/marfa sau doriti sa va mutati, noi va oferim solutii cu mijloace de transport variate - camioane si dube. Efectuam transport in regim door-to-door cu incarcari complete sau partiale si asiguram executarea in timp util a comenzilor clientilor nostri.

Va oferim transport de marfa la preturi competitive. Pretul transportului se stabileste in functie de greutatea si volumul incarcaturii si in functie de distanta.

Pentru a cere o cotatie sau a face o comanda va punem la dispozitie numerele noastre de telefon si formularul de contact pe care il puteti completa si trimite.

Contact

Misiunea noastra

Misiunea noastra este aceea de a satisface nevoile clientilor nostri, de a oferi servicii de calitate si solutii in domeniul transportului rutier de marfa si colete intern si international. Ne recomanda experienta, profesionalismul si seriozitatea in domeniul transportului rutier de marfuri.

Facebook