Transport

 

Contact

0733653344Transport Marfa si Colete Intern si International. Transport rapid si ieftin. _______________________________________________________

  Transportam marfa international in BELGIA - Bruxelles, Antwerpen, Liege, Genk, Gent, Brugge, Charleroi, Namur, Leuven, Seraing, Anderlecht, Sint-Niklaas, Aalst, Hasselt, Nivelles, Waterloo, Mechelen.

  Efectuam transport rutier de marfa generala, marfa paletata, mobila, pachete pe ruta Belgia - Romania / Romania - Belgia, cu o gama variata de mijloace de transport.
  Efectuam transport in regim door-to-door cu incarcari complete sau partiale si asiguram executarea in timp util a comenzilor clientilor nostri.
  Va oferim servicii de transport de marfa la preturi atractive. Pretul transportului se stabileste in functie de greutatea si volumul marfii, si in functie de distanta. Ne staduim sa oferim clientilor nostri servicii de calitate si solutii in domeniul transportului rutier de marfuri.
  Pentru a face o comanda sau a cere o cotatie, ne puteti contacta telefonic la numerele afisate sau completand formularul de Contact.

_________________________________________
 


Transport

Transport

Continutul acestui site web este furnizat doar in scop informativ, poate fi modificat fara notificare prealabila si nu angajeaza societatea noastra.
Reproducerea, copierea sau folosirea, în intregime sau partiala a continutului acestui site, este strict interzisa.
Toate drepturile rezervate www.transportmarfa-colete.ro .