Pentru a cere o cotatie sau pentru a face o comanda ne puteti contacta la +40751066437 sau prin formularul de contact.

Transport Colete Italia Romania Transport Colete Romania Italia

Image 05

Transportam colete international de la adresa la adresa in ITALIA - Milano, Torino, Verona, Venetia, Brescia, Vicenza, Padova, Trieste, Treviso, Trento, Novara, Genova, Parma, Modena, Bologna, Ferrara, Forli, Cesena, Firenze, Cesena, Arezzo, Grosseto, Roma .

Efectuam transport door-to-door de colete de minim 200 kg.

Comenzile pot fi lansate telefonic si prin completarea formularului de contact. Tariful practicat se stabileste in functie de greutate, volum si distanta si se negociaza cu un reprezentant al firmei noastre.

Coletele si pachetele trebuie sa fie ambalate, sigilate si etichetate corespunzator de catre expeditor. La ridicarea coletului, expeditorul va trebui sa declare continutul coletului.

Este strict interzis transportul de tigari, alcool, materiale explozive, substante interzise prin lege, arme si munitie. Organele vamale din tarile tranzitate au dreptul, conform legii, de a inspecta continutul pachetelor.

Contact


Politica de confidentialitate

Misiunea noastra

Misiunea noastra este aceea de a satisface nevoile clientilor nostri, de a oferi servicii de calitate si solutii in domeniul transportului rutier de marfa si colete intern si international. Ne recomanda experienta, profesionalismul si seriozitatea in domeniul transportului rutier de marfuri.

Facebook