Pentru a cere o cotatie sau pentru a face o comanda ne puteti contacta la +40751066437 sau prin formularul de contact.

Despre noi

Image 05

Avem ca obiect principal de activitate furnizarea de servicii in domeniul transportului rutier de marfuri si colete intern si international in zona Uniunii Europene in tarile Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Italia.

Va oferim incarcari complete sau partiale de marfa ( paleti, cutii, mobila, colete, scutere, motociclete, obiecte personale etc.) in sistem door-to-door. Pentru transportul de marfa intern si international, firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de mijloace de transport.

De asemenea, pentru a satisface cererile clientilor nostri beneficiem de parteneriate cu alte companii cu experienta in domeniul transportului rutier de marfa pentru a asigura executarea in timp util a comenzilor dvs.

Contact


Politica de confidentialitate

Misiunea noastra

Misiunea noastra este aceea de a satisface nevoile clientilor nostri, de a oferi servicii de calitate si solutii in domeniul transportului rutier de marfa si colete intern si international. Ne recomanda experienta, profesionalismul si seriozitatea in domeniul transportului rutier de marfuri.

Facebook