Transport

Contact

0733653344

 
 
Transport Marfa si Colete Intern si International. Transport rapid si ieftin. _______________________________________________________


Avem ca obiect principal de activitate furnizarea de servicii in domeniul transportului rutier de marfuri si colete intern si international in zona Uniunii Europene in tarile Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Slovenia, Italia, Franta.

 Va oferim incarcari complete sau partiale de marfa ( paleti, cutii, mobila, colete, scutere, motociclete, obiecte personale etc.) in sistem door-to-door.
  Pentru transportul de marfa intern si international, firma noastra va pune la dispozitie o gama variata de mijloace de transport.
 De asemenea, pentru a satisface cererile clientilor nostri beneficiem de parteneriate cu alte companii cu experienta in domeniul transportului rutier de marfa pentru a asigura executarea in timp util a comenzilor dvs.

 Misiunea noastra este aceea de a satisface nevoile clientilor nostri, de a oferi servicii de calitate si solutii in domeniul transportului rutier de marfa si colete intern si international.
 Ne recomanda experienta, profesionalismul si seriozitatea in domeniul transportului rutier de marfuri.

_________________________________________
 

 Pentru a cere o cotatie sau pentru a face o comanda ne puteti contacta telefonic la numerele afisate sau prin formularul de contact.
Transport

Transport
Continutul acestui site web este furnizat doar in scop informativ, poate fi modificat fara notificare prealabila si nu angajeaza societatea noastra.
Reproducerea, copierea sau folosirea, în intregime sau partiala a continutului acestui site, este strict interzisa.
Toate drepturile rezervate www.transportmarfa-colete.ro .